Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.
slovak czech
 
Dni dopravy zdarma
Podporuje mojeID

TOVAR V AKCII

cena 405,07 € (12 203,20 Sk)
SKLADOM

KONTAKTY

Chytré elektro s.r.o.
U Húštíka 305
Vacenovice, 696 06, ČR
tel: +420 728 503 775
napíšte nám

NAJPREDÁVANEJŠÍ

cena 10,99 € (331,08 Sk)
NIE JE SKLADOM
cena 269,00 € (8 103,89 Sk)
SKLADOM
cena 159,90 € (4 817,15 Sk)
SKLADOM

ANKETA

Ako ste sa o nás dozvedeli?

google.sk 25% zoznam.sk 25% vyhľadávače cien 26% iným spôsobom 24%

OBCHODNÉ PODMIENKY » Ochrana osobných údajov

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Predávajúci spracováva osobné údaje kupujúceho. Viac informácií k takémuto spracovaniu nájdete tu.

Prevádzkovateľ je oprávnený posielať osobné údaje zákazníkov v rozsahu e-mailových adries, použitých v rámci nákupov na stránkach internetového obchodu, prevádzkovateľovi portálu Heureka.sk za účelom generovania a zasielania dotazníku spokojnosti s nákupom v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš internetový obchod zapojený. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk je voči našej spoločnosti v postavení postavení sprostredkovateľa osobných údajov v zmysle § 8 zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Zasielanie e-mailových adries sa týka všetkých zákazníkov, ktorí nevyjadrili svoj nesúhlas so zasielaním obchodných oznámení v zmysle § 62odst. 3 zák. č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách a je robené po každom nákupe na internetovom obchode. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk je oprávnený poskytnutú e-mailovú adresu použiť výhradne za účelom vygenerovania a zaslania dotazníku spokojnosti, v zmysle Podmienok programu Overené zákazníkmi dostupných na adrese https://sluzby.heureka.sk/napoveda/dolezite-dokumenty/. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk poskytnuté e-mailové adresy uchováva po dobu, po ktorú je naša spoločnosť zaradená do programu Overené zákazníkmi, alebo po dobu, kedy zákazník vyjadrí svoj nesúhlas so zaslaním obchodných oznámení voči našej spoločnosti alebo priamo voči prevádzkovateľovi portálu Heureka.sk k čomuje mu poskytnutá možnosť v každom jednotlivom dotazníku.

Spoločnosť Chytré elektro s.r.o.IČO: 29309786 je registrovaná Úradom pre ochranu osobných údajov pod registračným číslom subjektu 00042560.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV